Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 6η ΥΠΕ



Με την ιδιότητα του Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΟΜ, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος επισκέφθηκε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, και είχε συνεργασία με τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τον Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Λαουδιά, με τους οποίους συζήτησε το θέμα της Προσθήκης Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων / Εφήβων.

Παράλληλα, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Χριστοδουλόπουλος είχε την ευκαιρία να γίνει κοινωνός μια εμπεριστατωμένης επισκόπησης των προβλημάτων των νοσοκομειακών υπηρεσιών στην Αρκαδία αλλά και την περιφέρεια Πελοποννήσου. καθως και του σχεδιασμού ένταξης νέων έργων στο ΕΣΠΑ. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στα θέματα των προνοιακών υποδομών υγείας, της αποκατάστασης και της παροχης κοινωνικών υπηρεσιών, όπου έχει διαπιστωθεί έλλειμμα και στα οποία η νέα Περιφερειακή Αρχή καλείται να συμβάλει καθοριστικά.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε την ανάγκη για την συνεργασία και το συντονισμό, που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τηςΥγειονομικής Περιφέρειας, των Νοσοκομειακών Διοικήσεων και της νέας Περιφερειακής Αρχής, ώστε να επιτευχθεί ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας τόσο στο νομό όσο και στην Περιφέρεια.